مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه

سلام. مستأجرم موجر مابقی ودیعه رو نمی‌ده منم حکم حبس دارم با تمام شدن انقضا و شورا حل اختلاف هم رفتم باعدم سازش موجر پرونده بدون دفاع ازمن ...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید تا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متاسفانه سوال شما کمی مبهم بیان شده است اما در صورتی که موجر ودیعه را نمی‌پردازد در اینجا مستاجر می‌بایست دادخواست بدهد و خسارات و هزینه‌های خود را نیز مطالبه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ودیعه شما پرداخت نمی‌شود باید دعوی مناسب حقوقی مطرح نمایید

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام ابتدا اظهارنامه تحویل منزل و مطالبه مبلغ ودیعه و مطالبه اجرت المثل بدید بعد اگر نداد دادخواست مطالبه مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به سن شما دارد
و اینکه برادری دارید یا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تا زمان دریافت وذیغه مینوانید تخلیه نکنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حق حبس بدین معنی می‌باشد که تا ودیعه پرداخت نشود شما تخلیه نکنید اگه قراردادتان به این صورت تنظیم شده می‌توانید از این راهکار استفاده کنید در غیر این صورت دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه مطرح نمایید