مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت باقیمانده ودیعه قرارداد اجاره

با سلام.
بعد از تخلیه ملک اجاره ای و حضور در دفتر املاک‌برای تسویه و دریافت مابقی ودیعه اجاره ؛ موجر به بهانه جبران خسارت به نقاشی دیوار اتاق خواب که با بازدید مشاور املاک طرف قرارداد مشخص شد ارتباطی به ما ندارد قصد دارد که هزینه نقاشی از ما بگیرد و بعد گذشت چند روز هنوز پرداخت نکرداند. این در حالیست که کلید و ریموت پارکینگ ساختمان در اختیار اینجانب هست. ممنون میشم بفرمایید آیا ورود ایشان به واحد مورد اجاره بدون تسویه، قانونی است؟ و از چه طریقی برای دریافت مابقی ودیعه اقدام کنم؟‌

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تخلیه خود را تامین دلیل و سپس مطالبه ودیعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید اول اظهارنامه براش بفرستی اگر نداد بعد دادخواست تامین دلیل بدهید و کلید را تحویل شورای حل اختلاف بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.تخلیه خود را تامین دلیل از شورا بگیرید و سپس دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید و کلید را تحویل شورا دهید و بابت پول پیش دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه ودیعه را مطرح نمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید