مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند

سلام من پارسال یک زمینی رو خریدم یک زمانی رو هم برای تنظیم سند مشخص کردیم حالا اون کسی که ازش زمین رو خریدیم نمیاد برای به نام زدن سند مثل این که زمین اصلا سند نداره و هنوز سند ندادن الان ما می تونیم فسخ کنیم و پول زمین و خسارت هامون رو بگیریم ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که در متن مبایعه نامه نسبت به تنظیم سند تصریح خلاف نشده باشد از تکالیف فروشنده است ودر صورتی که موانع تنظیم سند در حین عقد قرارداد موجود بوده ودر حال حاضرتنظیم سند رسمی خارج از اراده فروشنده باشد وقادر به آن نباشد شما حق فسخ ومطالبه خسارت خواهید داشت اما باید بررسی کنید با توجه به شرایط موجود فسخ بنفع شما است یا خیر لذا در صورتی که از استرداد ثمن مطمئین باشید اقدام نمائید .

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

شمامی توانیدبامراجعه به دادگاه تقاضای فسخ معامله وخسارت وارده وپول زمین رابه نرخ روز ازدادگاه بخواهیدرای دهد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگردرقراردادخیارشرط داشته باشید میتوانید والا خیر باید درخواست الزام به تنظیم سندرسمی کنید اگرهم نیامد دادگاه به دفترخانه اذن میدهدکه سندرسمی راتنظیم کند