مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به جریمه نقدی

سلام. 5 ماه پیش یک دعوا داشته که این ها دو نفر بودند و اون ها 10 نفر و مست بودند. اون ها با شمشیر و ... اومده بودند. این ها از خودشون دفاع کردند. حالا اومدند شاکی شدند و قاضی برای همشون 10 سال حبس و 70 میلیون جریمه بسته است.
الان اعتراض زدند قاضی گفته رضایت بدهید فقط بین 3 تا 5 سال حبس قانونی میمونه. میشود اون حبس رو به جریمه تبدیل کرد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بستگی به نوع جرم و نظر قاضی دارد.
موفق باشید