مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو شریکی با متوفی

سلام. خودرویی را به صورت مشارکتی سه دانگ سه دانگ خریداری کرده بودیم که شریک بنده به رحمت خدا رفته اند. همسر و فرزند ایشان رضایت فروش داده اند و برای معامله حاضر میشوند اما پدر متوفی به عنوان یکی از ورثه مخالفت میکند و حاضر نمیشود مدت 3 ماه هم هست که خودرو متوقف شده است.
برای فروش بدون حضور و امضا پدر شریکم میتوانم اقدام کنم؟ لطفا من رو راهنمایی کنید.
برای خسارت خواب ماشین چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای فروش باید ابتدا انحصار وراثت انجام بشود و سپس شما می توانید با موافقت همه همه ورثه خودرو را بفروشید و