مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

محکوم به 6 ماه حبس بابت ترک انفاق شده ام در دیوان اعاده دادرسی داده ام.
شعبه گفت دو ماه طول میکشه نتیجه مشخص بشه
و ازین طرف هم حکم‌ جلبم صادر شده و خانم به هیچ عنوان رضایت نمیده
سوال؟ شعبه میگه اگه نامه از رییس دیوان بیاری خارج از نوبت رسیدگی میکنیم.
چطور باید رییس دیوان رو ببینم تا خواستمو مطرح کنم؟؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با استفاده از سامانه عدل ایران وسامانه ثنا ضمن شناسائی شعبه ی که پرونده به آن ارجاع شده با مراجعه وتقدیم درخواست کتبی مبنی بر صدور گواهی تقدیم دادخواست به نتیجه خواهید رسید .

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

ازهمان شعبه دیوان که به اعاده دادرسی رسیدگی می کندبخواهیدبه شماگواهی بدهدکه پرونده شما دردیوان مطرح رسیدگی می باشد