مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای شورای عالی پزشکی نظام وظیفه

سلام. من در شورای پزشکی شهرستان معاف شدم و حتی پول صدور کارت هم دادم اما پرونده من رو فرستادند شورای عالی و اون جا یک خانم دکتر اومد و با خنده و خوشحالی معافیت رو به معاف از رزمی تبدیل کرد. من به خاطر بیماری یک دوره اعزامم رو تمدید کردم و دوره بعد که نوبت من بود باز بیمار بودم و نرفتم و غیبت خوردم. درخواست توجیه غیبت دادم با وجود این که بیش از 4 ماه از رای شورای عالی من گذشته اما نظام وظیفه قبول نمیکند که دوباره پرونده من رو بررسی کند.
من الان برای معاف شدن چی کار میتونم بکنم؟ آیا میتونم به بازرسی ناجا و یا دیوان عدالت اداری و یا دفتر مقام رهبری و یا ستاد کل نیروهای مسلح شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از رای شورای عالی پزشکی میتوانید نسبت به اعتراض ونقض رای از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید