مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام.
مستاجر من خرداد پارسال پس از اتمام مدت قرارداد علی رغم اصرار بنده بدون تمدید قرارداد مبلغی رو به حساب من ریخت و ملک رو تخلیه نکرد. من هم به خاطر کرونا شکایت نکردم تا امسال که باز هم قصد تخلیه ملک رو ندارد. با توجه به این که به تازگی سند ملک رو به نام خودم زدم و ایشون کرایه مقرر در قرارداد که 50000 تومان بوده و کرایه مقرر امسال که 100000 تومان بوده رو پرداخت نکرده است و قصد استفاده شخصی از ملک رو دارم، آیا میتونم درخواست حکم تخلیه به شورا بدهم؟ به استناد کدوم مورد انتقال سند یا اتمام مدت قرارداد یا عدم پرداخت کرایه میتونم این کار رو بکنم؟

پاسخ ها :

درخواست تخلیه مستاجر تخلیه مستاجر به دلیل نیاز شخصی تخلیه مستاجر به دلیل عدم پرداخت اجاره عدم تخلیه مستاجر در صورت پایان مهلت اجاره مستاجر موجر