مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خانه

با سلام.
تاریخ 1398/04/26 یک واحد آپارتمان به مبلغ 40 میلیون تومان رهن کامل بدون اجاره نمودم . دو ماه مانده بود به اتمام قرارداد با موجر تماس گرفتم و گفتم که میخواهم خانه را خالی کنم لطفا مبلغی از پول رهن را به عنوان قرض الحسنه به من بدهد تا بتوانم خانه ای رهن کنم و الباقی پول را تاریخ اتمام قرارداد به من بدهد و کلید را تحویل بگیرد. یا اینکه مبلغ 5 میلیون تومان به مبلغ رهن کامل بدون اجاره اضافه کنم. صاحبخانه گفت چه کسی از شما بهتر و با پیامک تایید کرد که بنشینیم. حالا دو ماه از قرارداد تمام شده و در این مدت چهار ماه هر چه تماس گرفتم که به بنگاه بیاید و قرارداد بنویسیم و مبلغ 5 میلیون تومان را بگیرد نیامده .
اکنون رفته برایم اظهارنامه داده که ظرف مدت یک هفته خانه را خالی کنم و بابت این دو ماه اجاره هم بدهم. و شکایت هم کرده. و تاریخ
1399/06/06 مبلغ 30 مبلیون تومان چک به بنگاه داده .
در قرارداد ذکر شده که موجر مکلف است به محض اتمام مدت اجاره عین مورد اجاره را تحویل و کل مبلغ قرض الحسنه را به مستاجر پرداخت نماید در غیر این صورت به ازای هر روز تاخیر در پرداخت این مبلغ موظف است روزانه مبلغ 20 هزار تومان به مستاجر پرداخت کند ضمنا پرداخت این مبلغ خسارت تاخیر دلیل و مانعی برای پیگیری قضایی جهت مطالبه مبلغ کامل قرض الحسنه از طرف مستاجر نمی باشد.(و بالعکس)
سوالم اینست:
میتوانم ادعای خسارت کنم چون در آن زمان اتمام قرارداد خانه ای با همان مبلغ پیدا کرده بودم و آیا موجر میتواند حکم تخلیه بگیرد.
قیمت رهن خانه اکنون 15 میلیون تومان اضافه شده و چون فصل نقل و انتقال پایان یافته و خانه مناسبی نمیتوانم رهن کامل نمایم. فرزندم به مدرسه میرود .
موجر میگوید خودم میخواهم بیایم بنشینم.
آیا میتواند از ما خسارت بگیرد.
و آیا میتواند امنیت من و زن و بچه ام را اینگونه
بهم بزند...
و آیا میتوانم من هم از ایشان شکایت کنم.
با تشکر که راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

میتوانیدهمین پیامک ودرصورتلزوم شهودی هم داشتیدبه شورایحد اختلاف محل شکایت کنید دراسرع وقت رسیدگیوموجررامیخواهند وباتوجه به پیامک واحتمالا شهود حق شما گرفته میشود
درصورت نیازتماس بگیرید