مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ به اظهارنامه

با سلام. منزلی رو اجاره دادم اما مستاجر مشکل دارد و با استفاده از خیار شرط حکم فسخ قرارداد گرفتم. بعد مستاجر به حکم اعتراض داد که بلند نشود و من جواب اعتراض رو دادم و برای تجدید نظر رفت. الان 2 ماه هست گذشته ولی جواب نیومده است. مستاجر اظهارنامه داده که پول او رو بدهم بلند میشود. یک ماه اجاره رو بدون موافقت من با فاکتور تعمیر نداده است و خونه رو هم تخریب کرده است و قبض ها رو هم پرداخت نکرده است. من از خدا میخواهم که بلند بشود ولی در مورد تخریب‌ها حاضر نیست هزینه بدهد. در اظهارنامه نوشته 10 روز مهلت داری جواب من رو بدهی و اگر کل پول پیش رو بدهی بلند میشوم. چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

با سلام
دادخواستی مبنی بر مطالبه خسارات وارده با جلب نظر کارشناسهمراه تامین خواسته و توقیف پول پیش به میزان خسارات باید بر علیه او بدهید