مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با مرد متاهل

سلام. من از 28 سالگی با مردی که 18 سال از من بزرگتر بود و همسر و فرزندش 6 ماه بود که به انگلستان مهاجرت کرده بودند، رابطه برقرار کردم و ما علاقه خیلی زیادی به هم داشتیم و ایشون تنها زندگی میکردند. بعد از دو سال با رضایت خودم بکارت من هم در سن سی سالگی از بین رفت . الان چهار سال از رابطه ما می‌گذرد و ایشون همسرش را که دیپورت شده و در شهری خیلی دور زندگی میکند هنوز طلاق نداده است.
و در قبال من هم حرفشون این هست که دیگر نمیخواهم ازدواج کنم و فقط با هم باشیم و شما از خانواده ات مستقل شو و هدف هر دو ما این باشد.
ما علاقه زیادی به هم داریم ولی من که تحت فشار خانواده ام دیگر خسته شده ام. هر بار هم که ارتباط رو قطع کردم دوباره من رو برگردوندند.
کلی فیلم شخصی از من دارند. من از چه راهی میتوانم اقدام قانونی کنم که ایشون مجاب به ازدواج شود؟ چون از ازدواج مجدد میترسد و از طرفی مدام من رو از راه های مختلف سمت خودشون میکشوند.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ازدواج به زور امکان ندارد در صورت شکایت هر دو به جرم رابطه نامشروع محکوم میشوید