مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع غیر از زنا

من بعد اومدن حکم طلاقم از استان با یه مردی آشنا شدم نگو متاهل هستن ظاهرا ایشون از همسرشان اجازه ازدواج دوم بصورت ثبتی هم دارن. الان همسر این مرد از من و همسرشون شکایت کردن به رابطه نامشروع غیر از زنا. همسر این مرد شماره منو دادن استعلام درحالیکه شماره به اسمم نیست و میگویند عکس و شاهد دارن و از تحقیق نامحسوسی که قانون انجام دادن هیچی درنیومده الان حکم این شکایت چی میتونه باشه؟ زندان هم داره؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جرم رابطه نامشروع از طریق اقرار و شهادت شهود نیز می تواند اثبات شود و در این صورت مجازات آن مشمول حد و تعزیر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ارتباط فیزیکی مادون زنا را با ادله اثباتی ثابت کنند.در صورت اثبات تا 99 ضربه شلاق

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رابطه نامشروع به اثبات برسد مستوجب تعزیز و جزای نقدی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دلایل و مدارک خود را به دادگاه ارائه دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق موضوع و مدارک وجود دارد