مشاوره حقوقی رایگان - انتقال چک فقط با یک امضا

آیا شخصی که گواهی عدم پرداخت چک به نام او توسط بانک صادر شده است می تواند فقط و فقط با یک امضا چک را به شخص دیگری واگذار کند؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام برابر تعریفی ازقانون چک ((دارنده چک کسی است که گواهینامه عدم پرداخت بنام او صادرشده باشد ))لذادر صورتی که صرفا دارنده چک امضانموده است وبدون نوشتن عبارت (( کلیه حقوق خود را نسبت به چک به آقای ... واگذار نمودم )) به نحوی که مطرح نمودید دارنده فعلی نمی تواند دارنده با حسن نیت تلقی گردد وایرادات در خصوص این نوع چک مسموع خواهد بود .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله چکی که باسم شخص معین است بایدظهرنویسی شود و طبق قانون باظهرنویسی قابل نقل وانتقال است