مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام. همسرم که یکسال هست به منزل پدرش رفته درخواست قرار تامین خواسته جهیزیه خودش را داده است. میخواستم بدونم مراحل تامین خواسته به چه نحوی است. همچنین آیا درخوست استرداد جهیزیه دعوی مالی است یا غیر مالی ؟؟ چون در خواست خسارت هزینه دادرسی هم داده است

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دعوی استرداد جهیزیه مالی است ودر صورتی که ارزش جهیزیه تا مبلغ 20 میلیون تومان باشد در صلاحیت شورای حل اختلاف است وبالاتر از مبلغ مذکور در صلاحیت دادگاه خواهد بود تامین خواسته اقدامی احتیاطی است ودر صورتی که تا ده روز دعوی اصلی مطرح نشود قرار تامین خواسته منحل ومی بایست اقلامی که در قالب اجرای قرار تامین خواسته به امین وحافظ اموال تودیع شده است مستردد گردد .