مشاوره حقوقی رایگان - سوء مدیریت مدیر ساختمان

با سلام. بنده مستاجر هستم و از وقتی به این ساختمون اومدیم متاسفانه مدیر ساختمون نه فیش آب به دیوار میزند و نه رسیدگی به ساختمان دارد و متاسفانه چراغ پارکینگ فقط 2 تا کم نور است و بقیه چراغ ها سوختند و هیچ وقت ساختمون نظافت نمیکند و تمام راه پله ها سیاه و پر از لک هست و هر ماه پول شارژ و آب میگیرد و هر چی هم به او میگویم فیش آب رو رو برد بزنید و ساختمون رو تمیز کنید با بی احترامی پاسخ میدهد که وسواس دارید و نوکر میخواهید. آیا میشود پول نداد. ممنون اگر راهنمایی کنید و در ضمن جلسه گذاشتند ولی بیشتر واحد ها از روی تنبلی با کار ایشون موافق و راضی بودند.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

صرفا از طریق مذاکره با مدیرساختمان میتوانید مشکل خود را حل کنید