مشاوره حقوقی رایگان - قضاوت

سلام.
برای تحصیل در رشته وکالت تا کارشناسی چند سال طول میکشد ؟
اگر در ازمون قضاوت قبول شدیم باید در کدام دانشگا مشغول به تحصیل شویم؟ تهران؟ یا بوشهر هم میشود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
رشته ای به نام وکالت در دانشگاهها وجود ندارد .
دانشجویان باید در رشته حقوق تحصیل کرده و دانشنامه کارشناسی حقوق دریافت کنند .
دارندگان دانشنامه کارشناسی و بالاتر میتوانند در آزمون قضاوت و وکالت شرکت کنند و هر دو باید پس از شرکت در آزمون ،دوره کارآموزی طی کنند .
تنها در دانشکده علوم قضایی که مقر آن در دانشگاه شهید بهشتی تهران واقع است ، دانشجویان از ابتدا برای تصدی امر قضا مشغول تحصیل میشوند و پس از فارغ التحصیلی به قضاوت مشغول میشوند.
موفق باشید