مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام و درود خدمت اساتيد محترم.
بنده سوالم این هست با توجه به اینکه بنده کاسب میدون تره بار بودم و پرونده های حقوقی زیاد داشتم آیا میتوانم قضاوت بروم یا خیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در گزینش مشکلی نداشته باشید بله امکان‌پذیر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت داشتن شرایط قانونی و آزمونی، منعی متصور نیست

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگرخوانده بوده ایدومحکوم شده باشید به هرحال درگزینش اثرگذاراست.امامجموعاًاگرملاک های لازمه راداشته باشیدممکن است پذیرش شوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اشکالی ندارد.سوء‌پیشینه کیفری نباید داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتوای پرونده ها چه بوده ؟
گزینش قضاوت حساسیت های خاصی دارد در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. اینکه در آن پرونده ها خواهان بوده اید یا خوانده و اینکه نتیجه آن پرونده ها در صورتی که خوانده بوده اید به نفع شما بوده یا به‌ضرر شما‌ مهم است ولی نکته اساسی این است که پرونده کیفری که منجر به صدور حکم قطعی بر علیه شما شده باشد نداشته باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود پرسشگر ارجمند
بستگی به پرونده های مربوطه دارد و وضعیت اخلاقی و….