مشاوره حقوقی رایگان - صلح با خیار فسخ مدت دار

اگر کسی ملکی را با دیگری بطور رسمی و در دفترخانه صلح با خیار فسخ مدت دار کند و در مدتی که خیار فسخ هست بهر دلیل مصالح محجوریت پیدا کند مثلا دچار آلزایمر شود
آیا کسی که سرپرستی مصالح را برعهده میگیرد میتواند از طرف او صلح را فسخ نماید؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگرعقد صلح را به صلاح محجور تشخیص ندهد ،بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مصلحت محجور در فسخ عقد باشد قیم محجور باید در مدتی که حق فسخ وجود دارد ، عقد را فسخ نماید