مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند در صلح عمری

سلام وقت بخیر. پدرخانم من در زمان حیات یک قطعه زمین را به صورت صلح عمری به پسرش واگذار کرد. بعد از مدتی پسر با رضایت پدر اقدام به انتقال سند مالکیت همان ملک به نام شخص ثالثی نمود. الان ثابت شده پدرخانم در زمان اعلام رضایت در انتقال سند به شخص ثالث محجور بوده. چطور بقیه وراث می توانند ادعایی داشته باشند؟ درصورت ادعا با توجه به فوت پدر خانم تغییری در مالکیت زمین ایجاد می شود؟ در کل می خواهم بدانم با ثبت شکایت چه حقی از ملک به سایر وراث می رسد؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

سلام سوال شما هم نیاز به مدارک و اسناد مالکیت و نحوه انتقال و هم بررسی و تحلیل هایی را می طلبه فلذا درصورتیکه مدارک شما برای اثبات محجوریت کامل باشه مالکیت منقلب میشه وباانقلاب مالکیت وراث هم ذیحق خواهند شد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی گزینه بررسی مدارک را فعال کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق در این خصوص مستلزم بررسی اسناد است