مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه گذاشتن سند منزل

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید گرامی
عموی بنده به علت قتل غیر عمد زندانی می باشد و باید دیه پرداخت کند.
در این مدت که داخل زندان هستند به دلیل بیماری سرطان ریه ،قاضی محترم اجازه مرخصی و پیگیری درمان در صورت گذاشتن سند ملک به عنوان وثیقه رو اعلام کردند.
پدر بنده نیز سند ملک رو به عنوان وثیقه گذاشتن و عموی بنده آزاد هستند،
از آنجایی که متاسفانه پزشکان عموی بنده رو جواب کردند و امیدی به بهبودی وجود ندارد، در صورت فوت عموی بنده دیه مقتول رو از روی سند ملک باید پرداخت کنند یا ارتباطی به سند وثیقه پیدا نمیکند؟
باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام با فوت متهم،موقفی تعقیب صادر، سند آزاد، دیه را بیمه می پردازد