مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام

سلام شخصی هست ازشون یک دستگاه پمپ اب خریده ام با شرط اینکه تست میکنم بعد پول میدم خب تست کردم پول هم دادم ماند 150 هزار تومن دیگر حالا سر حسابی عصبیم کرد گفتم اصلا نمیدم چکار میخوای کنی ! ماند تا بلاخره بعد از چند هفته ایشان را گرفتند به جرم سرقت و اعتراف کرده بودند و اسم بنده رو به عنوان همدست و مشارکت به میان کشیده است و ساعت شش و نیم صبح مامورهای آگاهی به خانه ی ما پریدند بدون حکم و منو دستگیر و وجود پمپ را صورت جلسه کردند ...
قربون خدا .. ایشان به دوستم زنگ زدن و گفتن اگر باقی پول و نده براش دردسر درست میکنم دوستم هم شاهد این قضیه هست لطفا راهنماییم کنید متشکرم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اقرار هرشخص تنها بر علیه خودش نافذ است و برعلیه دیگران نافذ نیست ، اگر دلیل دیگری به جز اظهارات آن شخص وجود نداشته باشد ،رای بر برائت شما صادر خواهد شد .
موفق باشید