مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت

سلام خسته نباشید شخصی ک دزد از اب در امده تو ی محل هستیم ب من زنگ میزنه ک چند مورد وسیله دارم میخام بفروشم ب عنوان دربستی میایی.گفتم اره رفتیم خلاصه بعد چند هفته فهمیدیم این تو ساختمانی ک خودش داخل ان زندگی میکرده طبقه بالاشونو زده بعد ک گرفتنش ریخته رو من و گفته ک منم تو سرقت دست داشتم و من را ب جرم مشارکت در سرقت گرفتند و الان شاکی هم تو دادیاری رضایت داده است تکلیف من چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است برای شما مجازات صادر گردد مگر در دادگاه احراز ‌گردد که شما هیچ علم و اطلاعی از موضوع نداشته اید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.به دادیاری مراجعه وبادلایلی که دارید ازجمله شهود اثبات کنید که از سرقت اطلاعی نداشته وصرفا بعنوان راننده حمل بار وجهت کرایه به آنجا رفته اید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
حسن سابقه خودتون رو اثبات کنید ، مثلا از طریق استشهادیه محلی و ارائه مدارک مبنی بر شاغل بودن بعنوان راننده ، و ارائه رسید حمل بار که توسط سارق به شما پرداخت شده ، ارائه شهود مبنی بر اینکه سارق در آن محیط مشغول بکار بوده است و با این دیدگاه که سارق اذن و اجازه نقل و انتقال اموال را دارد مبادرت به حمل وسائل نموده اید . و اینکه چنانچه فردی قصد سرقت داشته باشد ، با وسیله شخصی و پلاک آن در ملاء عام اقدام به این عمل نمیکند ، و..... که این موارد حاکی از مخدوش بودن سوءنیت شما میباشد ، و با استناد به قاعده دراء و .... امکان تبرئه شما وجود دارد ، در هر حال از وکیل در این زمینه استفاده نمایید