مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ملی املاک و اسکان

با عرض سلام و وقت بخیر
پدر اینجانب یک ملک مسکونی موروثی دارند که مورد اختلاف بین وراث هست ولی بعد از سال ها دوندگی در دادگاه و با توجه به اینکه هر بار دادگاه به نفع پدر بنده رای داده ، همچنان اقدام موثری در مورد آن واحد صورت نگرفته و همچنان بلاتکلیف است، از طرفی چند سال پیش نیز به نوعی طرفین سازش کردند و دادگاه در این مورد حکم داد و با وجود سازش، باز هم آن واحد بلا تکلیف مانده است و بقیه وراث حاضر به فروختن آن ملک یا حتی خریداری سهم پدر بنده نیستند .
لازم بذکر است قولنامه این واحد بنام پدر بنده است .
حال سوال بنده این است که اگر در صورت ثبت این ملک در سامانه ملی املاک به نام پدرم و گرفتن سند رسمی بنام ایشان ، آیا تمام احکام صادره از طرف دادگاه برای این ملک از اعتبار ساقط میشوند یا همچنان معتبر میباشند ؟
با تشکر از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
دستور فروش مال مشاع را از دادگاه بخواهید ودر کوتاهترین مدت به نتیجه میرسید