مشاوره حقوقی رایگان - پدرم جانباز هست و شوهر بنده 3 سال فوت کرده ایا میشه بهم حقوقی تعلق بگیره از طرف پدرم

سلام پدرم جانباز هست با نرخ کم 10درصد و خودم دختر ایشون هستم که 3 ساله شوهرم فوت کرده ایا برا من حقوقی از طرف جانبازی پدرم تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. اگر پدرتان در قید حیات باشند چیزی به شما تعلق نمیگیرد ولی بعد از فوت پدرتان اگر ایشان حقوق یا دریافتی دارند به شما تعلق می گیرد. جهت مشاوره سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir