مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانبازی پدر

سلام و خسته نباشید.
پدر من جانباز 35% است و متوفی می باشد و بنده به عنوان فرزند 28 ساله جانباز از بنیاد جانبازان هر ماه حقوق دریافت میکردم.
تازه 1 ماه است که ازدواج کردم و شغلم ویدئو کلوپ دارم با درآمد ماهانه 1 تا 1.5 میلیون.
اما 3 ماه است که حقوق پدرم قطع شده و درآمد کافی ندارم. با وجود مادر خانه دار خرج خانه و هزینه های شخصی بدون پشتیبان حقوق پدرم در این زمان که همه هزینه ها سر به فلک کشیده امکان پذیر نیست. مغازه بنده اجاره ای می باشد و با درآمد شغلم هزینه خودم هم هم به زور تامین می شود. قسط بیمه عمر من به تاخیر افتاده و حتی دفترچه درمانی هم ندارم.
لطفا راهنمایی کنین.
آیا راهی هست که حقوق پدر جانباز متوفی من وصل شود؟
راهی هست که درخواست حقوق یا کمک مالی از بنیاد کنم؟
آیا میتوانم درخواست دفترچه درمانی برای خود و خانواده ( همسرم ) انجام دهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام؛ با توجه به اینکه همسر جانباز متوفی و یا مادر شما در قید حیات هستند و اینکه شما هم از تکفل پدر خارج شده و زندگی مستقلی دارید و متأهل شده اید از شمول قواعد و مقررات برای دریافت حقوق پدر خارج شده اید. لیکن برای استفاده از تسهیلات این قانون میتوانید با مراجعه به بنیاد مربوطه بعنوان فرزند جانباز ببینید چه نوع تسهیلاتی فرضاً معرفی به بانک‌ها یا موسسات مالی قرض الحسنه برای اخذ وام و یا معرفی جهت ا‌شتغال بکار از این تسهیلات استفاده نمایید،