مشاوره حقوقی رایگان - حقوق متوفی

پدرم فوت کرده حقوق داره به من و مادرم میرسه مادرم نمیتونه حساب باز کنه چون 2 تا چک برگشتی داره میتونه به من وکالت بده حقوقشو تو حساب من بریزن چون من مجردم به من حقوقش میرسه و من میتونم حساب صادرات باز کنم میتونه موقتا وکالت بده بقیه حقوق پدرمو بگیرم یا خیر

پاسخ ها :

دریاف مستمری پدر مستمری متوفی چک برگشتی مستمری بگیر بازمانده مستمری