مشاوره حقوقی رایگان - ترکه مادر فوت شده

باسلام
ایا حقوق و مستمری بازنشستگی مادر بعد از فوت ترکه وی میشود
و ایا میتوان بابت طلب اجرت المثل نگهداری از مادر محجور بعد از فوت از حقوق بازنشستگی خودش طلب کرد
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مستمری جز ترکه نیست و در مورد اجراه المثل در صورتیکه ثابت کنید قصد تبرع نداشتید یعنی قصد رایگان انجام دادن نداشتید میتوانید اجرت‌المثل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مستمری جز ماترک نمیباشد و در مورد اجرا المثل نگهداری از مادر نیز اصولا مرسوم نیست و باید ثابت شود قصدتان دریافت میلغ بوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق متعلق به مستحقین خواهد بود و جز ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مستمری جز ترکه متوفی محسوب نمیشود
خیر نگهداری از مادر تکلیف قانونی است و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حقوق متوفی جزو ترکه او به حساب نمی آید و تنها مشمول اولاد ذکوری که تحت تکفل او بوده و یا دارای مشکل است و نیز اولاد اناث مجرد و بیکار می شود
در خصوص قسمت دوم سوالتان در صورتی که قصد تبرع نداشته اید می توانید علیه ورثه اقامه دعوی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستمری بازنشستگی جز ترکه محسوب نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر قطع خواهد شد ومشمولین میتوانند مستمری دریافت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستمری بازنشستگی جز ترکه محسوب نمیشود
وسوال بعدی خیر