مشاوره حقوقی رایگان - حقوق همسایه

ملک ما 200 متر و ملک همسایه 300 متر هست 100 متر کسری زمین ما روبروی زمین ما می باشد که در نقشه طرح شهر معبر ثبت شده حال با توجه به اینکه منزل جنوبی بوده و ده متر برای همسایه به این زمین تعریف شده و حقوق ارتفاقی ندارد و در پیگیری بنا شده موضوع جهت واگذاری با نظر موافق به ما در کمیسیون ماده 5 جهت تغییر کاربری طرح مطرح شود و شهرداری و زمین شهرداری موافق موضوع هستند آیا همسایه میتواند شکایت کند ضمنا حدود چهل سال هست درب گاراژ و ورودی منزل ما از داخل این زمین هست. اداره ثبت هم در بررسی به عمل آمده میگوید چنانچه شهرداری قصد واگذاری داشته باشد چون همسایه کل زمین خود را دارد این قطعه فقط به شما میشود واگذار کرد.. حال سوال من این هست با توجه به اینکه همسایه حقوق ارتفاقی ندارد آیا خواهد توانست شکایت کند و قانون در خصوص واگذاری اینگونه زمین ها چه میگوید... سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام
استنباط من از سوال شما این است که شاید کوچه اختصاصی ما بین زمین شما و همسایه قرار دارد که شما به آن درب باز کرده ای ولی همسایه شما نه.
اگر چنین باشد باید نقشه تفکیکی محل از اداره ثبت درخواست شود و چنانچه کوچه از پلاک شما کسر شده و صرفا برای استفاده اختصاصی شما باشد به شما تعلق دارد و همسایه حقی نسبت به آن نخواهد داشت
در غیر این صورت باید واضح تر سوال را مطرح نمایید و یا تماس تلفنی داشته باشید تا تا با پرسش در خصوص موضوع مدنظرتان بتوانم راهنمایی مناسب بنمایم.
در صورت تمایل از ساعت 6 الی 8 بعد از ظهر پس از هماهنگی با منشی به دفتر تماس بگیرید
شاد و تندرست باشید