مشاوره حقوقی رایگان - زمین شراکتی

من و برادرم زمینی موروثی داشتیم که سه دانگ سه دانگ بین من و برادرم بوده .. البته سند شش دانگ به نام من است.. از سال88 و در طول ده سال بنده با هزار خون دل و پول معلمی در روستاهای دوردست، ساختمانی در دو طبقه که طبقه همکف مغازه و مشاع نزدیک به 180 متر مربع می باشد و طبقه بالا مسکونی بمساحت نزدیک 190 متر مربع ، را تکمیل و برادرم علیرغم درخواست بنده برای واریز سهمش
هیچ مبلغی حتی یک ریال، برای هیچ موردی پرداخت ننموده است و اکنون ادعا میدارد که طبقه سوم را می سازد و هزینه قسمت مشاع به نرخ ده سال قبل پرداخت نماید علیرغم اینکه با پولی که میبایست بعنوان سهم الشرکه به من میداده،اقدام به خرید چندین قطعه زمین دیگر نموده است که حاضر نیست با سود آن املاک من را شریک سازد. ایا چنین حقی دارد که به قیمت ده سال قبل پرداخت نماید ؟؟تکلیف ما با این شراکت چه می شود؟؟

پاسخ ها :

زمین شراکتی زمین