مشاوره حقوقی رایگان - زمين شراكتی

با سلام. زميني سال ٦٥ به متراژ ٥٦٠ متر در روستا بصورت قولنامه دستي با شراكت نصف نصف خريداري نموديم. شريكم از زمين ٢٣٠ متر واسه من سند گرفته و خودش٣٣٠ متر سند گرفته. زماني كه با ايشون گفتم كه چرا نصف زمين را به من واگذار نكردي، در جواب اظهار داشته كه با توجه به زمين هاي پشت كه متعلق به ايشون هست و يه كوچه وسط زمين بايد احداث شود و ٥٠ متر از زمين من را تصرف كرده، اين در حالي است كه از كوچه اصلي به زمين هاي پشت دسترسي ميباشد و شهرداري نيز هيچ كوچه اي وسط زمين ما در طرح هادي لازم ندانسته، به دادگاه شكايت كردم و ان را به كارشناس داده اند.
اين در حالي است كه شريكم كوچه احداث نكرده و بابت باقيمانده زمين، سند ملكي دريافت نموده است. لطفا راهنمايي كنيد
١)آيا كسي ميتواند شخصا كوچه احداث كند؟؟
٢)چرا ايشان سند گرفته؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

درود بر شما
الزام به انتقال سند نسبت به میزان حقانیت خود مطرح کنید , دادگاه وارد رسیدگی شده و ایشان را ملزم مینماید ( البته با توجه به صحبت های شما عرض کردم )