مشاوره حقوقی رایگان - عدم استفاده از زمین شراکتی

با سلام
بنده پدرم 30 سال پیش یک قطعه زمین دیمی را با شخصی به منظور درختکاری شریک شد. در طی این 30 سال هیچ عملیاتی در این زمین انجام نشده و زمین راکد است و شریک پدرم هیچ تمایلی برای شروع کار طبق شراکت نامه ندارد. آیا این مدت زمان طولانی میتواند اثری در این شراکت بگذارد، طوری که اگر پدرم کاری را در این زمین راکد شروع کرد طرفِ دیگر ادعایی نداشته باشد؟؟؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بررسی مفاد شراکت نامه جهت ارایه پاسخ ضرورت دارد . باید بررسی شود که آیا شراکت مدنی در انجام کاری بوده یا ایجاد مشارکت در مالکیت زمین

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید