مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تامین مسکن

بنده دادخواست تامین مسکن و اثاث البیت از شعبه خانواده خواستم. پاسخ این شد که چون پرونده نفقه در شعبه دیگری دارم طرح دعوی در این شعبه قابل شنود نیست. لطفا منو راهنمایی کنید که چکار باید بکنم؟ آیا از شعبه نفقه باید اقدام کنم؟ اگر پاسخ مثبت است زوج را الزام به تهیه مسکن می کنند یا میزان نفقه مرا افزایش می دهند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
نفقه زوجه شامل مسکن و پوشاک و هزینه درمان و سایر هزینه های متعارف زندگی میباشد و دادگاه باید در تعیین نفقه همه این موارد را درنظر بگیرد.
موفق باشید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
از آنجا که تهیه مسکن نیز جزیی از نفقه میباشد، شما باید درخواست خود را به همان شعبه تقدیم نمایید.