مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و خیانت درامانت

سلام.من به شخصی پول دادم برای شراکت خرید و فروش کود و سم. ولی تمام کودو...فروخت با سود خوب ولی پول مرا نمیده و در مدت فروش متاسفانه با کارت بانکی من انجام میداد و کارت من پیشش بود و پول به کارت من می آمد و اون خرج میکرد و الان سود که نداد مقدار زیادی از اصل پولم را نمیده و منم هیچ مدرکی ندارم لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با ارائه دلایلی که اثبات میکند که کارتتان در دست ایشان بوده است ،به طرفیت وی دادخواست حقوقی بدهید و وجه و سود آنرا مطالبه کنید .
موفق باشید