مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام
من حدود 3ماه پیش از همسرم جدا شدم و عنوان طلاق ما اشتباهی طلاق مدخوله صادر شده در حالیکه من باکره ام و باید غیر مدخوله رای صادر میشد. رابطه ای بین ما صورت نگرفته الان راهی وجود داره من بتونم ثابت کنم باکره ام و شناسناممو تعویض کنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر رای دادگاه صرفا اشتباه نوشتاری باشد ،میتوانید با تقدیم درخواست به دادگاه صادر کننده رای ، اصلاح آنرا درخواست کنید و دادگاه پس از بررسی ،رای اصلاحی صادر خواهد کرد .
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر نامه پزشکی قانونی مبنی بر با کره بودن زوجه در پرونده موجود باشد و در حکم دادگاه ، اشتباه قلمی رخ داده باشد شما می توانید درخواست تصحیح حکم را مطرح نمایید .