مشاوره حقوقی رایگان - سرقت زوجه از اموال مردم

سلام ، وقت شما بخیر ، من با یه خانومی که همکار بودن ازدواج کردم ، خانوم بنده از محل کار وسایل و موادی رو به سرقت میبرد ، همینطور چند بار از فروشگاه هایی که با هم رفتیم سرقت کرد ، من در مورد این مشکل چندین بار بهش تذکر دادم و جزو بحث کردم ، حتی اواسط زندگی یک بار مشاجره ما اونقدر شدت گرفت که کار به پادرمیانی خانوادش رسید و قرار شد که تکرار نشه ولی باز در طی شش ماه ادامه زندگی بعد از اون روز چندین بار تکرار شد ، همه این مسائل در حالی بود که من از هر لحاظ مالی اون و زندگی رو تامین میکردم ، الان هم یه مدته که جدا شدیم
می‌خوام بدونم در این مواردی که عرض کردم من حقی مثل تدلیس در ازدواج به واسطه این سفت رذیله که این خانوم داره دارم ؟
اگر این مورد رو مطرح کنم و پرونده ای تشکیل بشه به نفع من میشه یا خیر
در حالی که یه حد کمی مدارک و شواهد این سرقت هاش هم موجود هست

ممنون که وقت گذاشتین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
حتی در صورت اثبات سارق بودن زوجه ، هیچ ربطی به جرم تدلیس در ازدواج ندارد

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام وقتی طلاق حاصل شده دیگه تدلیس در نکاح موضوعیتی نداره.