مشاوره حقوقی رایگان - فوت پیمانکار

با سلام بنده به عنوان نماینده کارفرما یک قرارداد به عنوان پیمانکاری و تخریب با فرد مورد نظر تنظیم نموده ولی فردای آن روز پیمانکار از ارتفاع 4 متری سقوط نموده و منجر به فوت شده و ملک مورد نظر بیمه مسئولیت و تخریب داشته حال پس از 10 روز جهت شروع به کار به بازپرس پرونده مراجعه نموده و اعلام نمود بنده ملک را توقیف و پلمب نکرده ام و اعلام نمود شروع به کار نماید و طی هماهنگی با ناظر پروژه اعلام نمودن فعلا از شروع عملیات دست نگه دارید و اداره کار اعلام می نماید بازپرس دوباره کارشناس می فرستد صحنه را بهم نزنید تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

کتبا از بازپرسی درخواست تعیین تکلیف نموده و طبق دستور عمل نمایید