مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف اموال

با سلام
اگر صرفا جهت دریافت وام ساخت و ساز بنیاد مسکن، نام برادرم را وارد پروانه ساختمان دو طبقه خود کرده باشم و حالا برادرم قصد طلاق دادن زنش را داشته باشد، آیا زنش میتواند در خصوص نیمی از یک طبقه، اقدام به توقیف کند؟
لازم به ذکر است برادرم با یک دستنوشته با امضای شهود به صوری بودن ثبت اسمش در پروانه ساختمان اقرار نموده است.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام همسر برادرتون زمانی می تونه ملک رو توقیف کنه که سند رسمی به نام برادرتون باشه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله اگر سند آن طبقه بنام برادرتان باشد می تواند