مشاوره حقوقی رایگان - قسم

سلام. بنده یه خونه فروختم به شوهر خالم. از اعتمادی که بهش داشتم گفت اول وکالت بزن بعد چک بنویسم برات. وقتی وکالت خورد بنامش مدارک برداشت و رفت. گفت برم ببینم مدارک زمین پاک و صاف یا نه. تا دو روز سرکارمون گذاشت بعد گفت باید قولنامه کنیم. رفتیم قولنامه کردیم بعدم چک نوشت 76 میلیون موند گفت بهش میدم. بنگاهم جای شماره رسید را خالی گذاشت گفت رسیدش بیارین من وارد کنم. بعد چند وقت در اومد گفت من پولت دادم. بعد یکسال و نیم دادگاه الان قرار شده قسم بخوریم. خودشم گفته شاهد داشته که تو محضر به من چک داده. شاهد هم گفته تو محضر هیچی نداده. الان قرار شده قاضی قرار قسم صادر کنه. من باید قسم بخورم یا اون؟

پاسخ ها :

یک وکیل

علی الاصول منکر پرداخت پول باید قسم بخوره

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

کسی که ادعا می کند باید شاهد بیاورد و کسی که ادعای عدم وصول چک را دارد باید قسم اتیان نماید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

در قولنامه جای چک شماره چک قید نشده است ، واز طرفی چکی نیز تا کنون از حساب وی پاس نشده است ، پس مثبت این ادعاست که تا کنون ثمن معامله پرداخت نگردیده است ، اگر ادعای مفقود شدن شماره چک مورد نظر خریدار را دارند با اعلام مفقودی حساب خریدار که صادر کننده چک هست را مسدود کنند و سپس فروشنده تعهد محضری بدهد که چک نزد وی نمیباشد ، و حکم به پرداخت ثمن داده بشود بدین ترتیب حقوق دوطرف محفوظ میماند و حتی میتوان گزارش اصلاحی صادر بشود