مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری نفقه

با سلام فردا جلسه کیفری ترک انفاق دارم به من گفتن در جلسه بگو تمکین میکنم ولی نفقه ام رو الان بده آیا این درسته؟؟ در ضمن شوهرم معتاده و هروئین مصرف میکنه و خودش با کتک کاری منو بیرون کرده ولی تو جلسه نفقه فرزندانم منکر شدن و گفتن زنم خودش قهر کرده

پاسخ ها :

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

با سلام اصلا به تمکین ربطی نداره تا عدم تمکین شما در نیومده مرد مظف میباشد نفقه شما رو پرداخت کند اگر ضرب و جوحی وارد کرده میتوانید شکایت کیفری کنید با گواهی پزشگی قانونی حتما محکومش میکنید و زودتر هم میتونین طلاق بگیرین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر حکم تمکین شما صادرنشده باشد اصل بر ان است که به شما نفقه تعلق خواهد گرفت
توصیه میشود جهت مشاوره تلفنی از پنل مشاوره استفاده نمایید تا بهتر راهنمایی شوید

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام پرونده باید بررسی بشود ولی به لحاظ قانونی زن زمانی میتواند شکایت ترک انفاق نماید که خودش تمکین نماید.سپاس