مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دریافت خسارت تاخیر تادیه

با سلام . بنده بابت چک برگشتی به مبلغ 77 میلیون تومان در سال 96 شکایتی تنظیم کردم که بعد از گذشت 4 سال بالاخره دادگاه حکم به محکومیت طرف داد که با محاسبه هزینه های دادرسی و تاخیر تادیه و ... مبلغی حدودا 300 میلیون شد.حال که طرف درخواست اعسار داده و اعسارش تائید شده دادگاه رای نهایی رو به این صورت داده که مبلغ 20 میلیون و مبلغ قسط ماهانه مبلغ 4 میلیون . اولین سوال که باید مبلغ 280 میلیون باقیمانده رو قسطی باید پرداخت کنه با به این مبلغ هم سود تعلق میگیرد؟ و دوم اینکه در صورت عدم رضایت بنده پروسه بعدی پرونده به چه صورت هست. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

آیا شما میتوانید اموالی معرفی کنید ؟؟
صدور حکم اعسار نیازی به رضایت شما ندارد بلکه بستگی به نظر قاضی دارد

بله اقساط 280 است
خیر دیر کرد محاسبه نمیشود
ولی بعد از پایان اقساط شما میتوانید مجدد تقاضای تاخیر تادیه نمایید

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

نخست اینکه به اقساط خسارت تاخیر تادیه تعلق نمی گیرد مگر در صورت تاخیر در پرداخت اقساط
دوم در صورت اعتراض شما به این موضوع در صورتی که رای قایل اعتراض باشد پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال شده و اقساط بنابر مستنداتی که ارائه خواهید داد تعدیل خواهد شد به مقدار بیشتر و همینطور محکوم علیه این فرصت را دارد تا تعدیل اقساط را بخواهد
در صورتی که مالی از وی سراغ ندارید اعتراض نکنید چون در اکثر موارد همان میزان تایید می شود