مشاوره حقوقی رایگان - عدم احضار

با سلام: من از یک فروشنده ماشین به علت عدم پرداخت اقساط بیمه ثالث شکایت کردم. ابلاغ نیز صورت گرفت هر دو طرف در شعبه حاضر شدیم . قاضی ادله هر دو طرف رو شنید فقط حدود 2 دقیقه در حل اختلاف. از بیمه شخص ثالث نیز کپی و برابر اصل گردید. گفت برین از طریق شورا به شما پیامک میاد. یک سوال پیامک چی میاد دوباره؟ چرا تو جلسه اول رای صادر نگردید اصلا پیامک چی قراره بیاد؟ ممنون از پاسخ گوییتون

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

وقت بخیر
جلسه تشکیل شده جنبه صلح و سازش داشته لذا بعد از اینکه صلح و سازش صورت نگرفته ، از طریق قاضی شورا برای پرونده تاریخ رسیدگی مشخص میگردد . زمانی که تاریخ مشخص گردید برای شما پیامی ارسال میگردد که به سایت مراجعه و تاریخ رسیدگی خود را رویت نمایید .
موفق باشید

یک وکیل

پیامک جهت تشکیل جلسه رسیدگی و یا صدور رای برای شما ارسال خواهد شد

پرسشگر :

ممنون از پاسخ گوییتون.با سوالی که از شورای حل اختلاف کردم فرمایش شما درست بود.منتظر رای قاضی باید باشم.فقط یک سوال دارم:تو جلسه شورا 3 نفری جز شورا هستن ایا در رای قاضی تاثیری میگذارن؟و یا به عنوانی قاضی رای خودشو براساس اون 3 شخص مستند میکنه؟

یک وکیل

علی الاصول به این صورت است که آن سه نفر را را صادر می کنند و رای آنها به امضای قاضی شورا می رسد.