مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مضاربه

باسلام و عرض ادب. بنده یکی از بازنشستگان وزارت دفاع می باشم. از ابتدای دیماه 96 در کارگاهی همزمان با اشتغال؛ مبلغی نیز سرمایه گذاری به صورت قرارداد مضاربه نمودم. لازم بذکر است تا انتهای 96 در آن کارگاه مشغول بودم و از ابتدای سال 97 ؛ فقط یک قرارداد مضاربه با صاحب کارگاه منعقد نمودم (مبلغ 500 میلیون ریال از 97/01/05 تا 97/10/05). طبق قرارداد قرار بر این بود ماهیانه علی الحساب مبلغی را به بنده بدهند که تا این تاریخ هیچ مبلغی بابت این قرارداد پرداخت نشده است. لازم بذکر است نامبرده با حداقل 20 نفر دیگر هم همینگونه قرارداد بسته و بسیاری از آنها تاریخ قراردادشان تمام شده و بعضا الان شکایت کرده اند. صاحب کارگاه رفته اعسار گرفته که هیچ چیز ندارم و هرچه هست در این کارگاه سرمایه گذاری شده است.
سئوال بنده این است که اولا چون من تاریخ سررسید سفته ها نرسیده می توانم شکایت کنم یاخیر؟
و ثانیا بهترین راه برای دریافت حداقل اصل پول من چه می باشد؟

با تشکر.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما بابت قرارداد شکایت و الزام به انجام تعهد رو بخواهید