مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سود سفته

درود، خوبید؟ سه سال پیش یه قرارداد مضاربه در قالب تولید و فروش صنایع دستی با یه شرکتی بستم ولی بعد از 2 سال، طرف حسابم شرکتشو جمع کرد و رفت و قرار بود سود 90 به 10 تقسیم بشه 10 درصد مال من بقیش مال اون دوسال اول 56 میلیون تومان پرداخت کرد بعد از اون شرکتشو جمع کرد و رفت و قراردامون 4 ساله هست و توو قرارداد نوشتیم که طرفیت حق فسخ قرارداد رو ندارن الان حدود 8 ماه باقی مونده و بیش از 1 ساله که به من هیچ سودی نداده من واسه سود پرداخت نشده اقدام کردم و پرونده رفت برای کارشناسی و درحال حاضر برای قاضی ولی قاضی نمیتونه رای بده میگه شما سود زیادی رو از طرف حسابت گرفتی و دیگه هیچ سودی به شما تعلق نمیگیره و وکیلی که گرفتم میگه هیچ کاری از دستم برنمیاد من خودم هم راهم خیلی دوره که بخوام برم و بیام، از نظر شما ایا سودی باید بهم تعلق بگیره یا خیر؟ چون قاضی با اینکارش داره قرارداد رو نادیده میگیره اگه راه حلی وجود داره خواهش میکنم به من میل بزنید تا باهاتون تماس بگیرم یا باید وکیلمو عوض کنم و یه وکیل دیگه بگیرم چون با این وکیل فعلی به هیچ جا نرسیدم الان حدود یکساله و نیمه که حتی نتونسته از دادگاه رای بگیره. سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در قرارداد مضاربه سرمایه و کار با هم شراکت دارند و در فرض سؤال ، سرمایه از شما بوده و کار از ایشان و در تقسیم سود به نسبت سهم مشاع شریک بوده اید و به استناد ماده 550 و 551 ق.م ، عقد مضاربه جایز است و تحت شرایطی از بین می رود و زائل می شود . با مطالعه قراردادتان بهتر می توان نظر قطعی را داد که آیا ایشان از تعهدات خود در قرارداد مضاربه تخطی نموده اند و یا اینکه خلاف مقررات قانونی مضاربه رفتار نموده اند یا خیر .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام

اینم وضوع نیاز به مطالعه پرونده و بحث بیشتری دارد
در خصوص مشاوره بیشتر می توانید با وکلای محترم دادراه یا اینجانب با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
قبل از تماس پیامک دهید
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هم نظر همکارم جناب آقای کنجی هستم.یاالله

یک وکیل

قرارداد و پرونده شما باید مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
اول از همه اینکه بر طبق نظر همکار محترم عقد مضاربه تحت شرایطی قابلیت زایل شدن رو داره و تا پرونده و قرارداد شما به دقت مطالعه نشه امکان پاسخگویی دقیق به سوال شما وجود نداره
ثانیا ممکنه کارشناس با بررسی سودهای پرداختی نتیجه ای که به دادگاه اعلام کرده این باشه که شما در این مدت هم بیش از10 درصد از قراردادتون رو با توجه به فعالیت و سود اوری اون شرکت دریافت کردید و برای همین قاضی دادگاه این رو به شما گفتن.
در صورتیکه مهلت اعتراض به نطر کارشناسی برای شما از بین نرفته سریعا نسبت به اون نظریه اعتراض و درخواست ارجاع به هیات 3نفره کارشناسان را بنمایید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند