مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه غیر مالی

سال95باشخصی با واسطه یکنفر وارد عقد مضاربه شدم از انزمان تا الان حدود 470میلیون به من داده ضمن اینکه سال 97 از من اقرار غیر مالی گرفت با این عنوان که سند ملکی را بنامم بزند که انجام نداد آیا امکان ابطال اقرار نامه با وجود حداقل سه نفر شاهد هست ممنون

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام احتیاج به بررسی مدارک و توضیحات بیشتر هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متن اقرارنامه بررسی شود تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سند رسمی است ست و به این سادگی ابطال نمی شود سوال شما کلی است باید متن سند در اختیار وکیل قرار گیرد تا مشاوره بهتر انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که اقرار غیرواقعی بوده سند قابل ابطال ااست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن اقرارنامه نیاز به بررسی و مطالعه دارد.