مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

باسلام اگر یکی از اعضا خانواده به بهانه انجام کار اداری حصر وراثت بعد از فوت پدر بجای وکالت کاری وکالت بلاعزل گرفته باشد چاره چیست آیا راهی وجود دارد که حق دیگر اعضا پایمال نشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام با فوت هر یک از وکیل یا موکل عملا وکیل عزل شده تلقی و انجام وکالت امکانپذیر نمی باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید از او در خصوص وکالت شکایت کرد و ابطال وکالتنامه را خواست.