مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید لطفا راهنماییم کنید من 12ساله ازدواج کردم یه پسر 8ساله دارم مهریه 414تاس از سال اول تا امروز من از لحاظ مالی شدیدا تو عذاب بودم چون همسرم به شدت بی مسئولیت است و تو این چند سال خانوادمم کمکم کردن و 4سالی هست خودم سرکار میرم و حتی پول یه جفت جورابم به نمیده و مدام میگه ندارم سرکار میره ولی با نرفتنش یکیه 12ساله همش کتک خوردم دست بزن داره سال سوم زندگیم با9 تا نامه پزشک قانونی شکایت کردم و چون باردار بودم بازم بخشیدم بازم کتکا تکرار شد ولی بخاطر پسرم اقدام نکردم تا اینکه بخاطر چندین مورد خیانتش ضربه محکمی به چشمم زد و اقدام کردم ولی شکایت نکردم یعنی نامه پاسگاه پلیسه تا پارسال بخاطر فیلم دیدن پای پسرمو شکوند باز کوتاه اومدم تابستون دست بچمو بخاطر دکمه ماشین لباسشویی شکوند و اقدام نکردم از سرکار میومدم سر درس بدنه بچمو کبود میدیدم تا بردم پزشک قانونی نامه گرفتم یعنی با این همه بلاهایی که سرمون اومد الان با دوتا نامه پزشک قانونی میخام اقدام کنم برای طلاق ایا میتونم حضانت بچمو بخاطر دست بزنش بگیرم و اینکه این ادم خیلی به من فحشای ناموسی میده بدترین فحشا که هیچ مردی به ناموسش نمیگه و من تا بحال هیچگونه خیانتی نکردم حتی تلفنی حتی اس پلی این اقا 11بار با چتای سکسی با کسی گرفتم خواهش میکنم بگید من چکار کنم بتونم حضانت بچمو و مهریمو بگیرم؟ فقط از اینکه پسرمو نده تحمل میکنم چون واقعا بدون پسرم نمیتونم زندگی کنم توروخدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما باید ابتدا به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی از همسرتان شکایت کنید و پس از اثبات ضرب و جرح عمدی و تکرار آن ، میتوانید عسر و حرج خود را مطابق با ماده 1130 قانون مدنی اثبات کنید و حکم طلاق اخذ کنید.
حضانت طفل تا سن هفت سالگی با مادر و پس از آن با پدرش است ،و اگر ضرب و جرح دائم زوج را اثبات کنید ،میتواند از جهات عدم صلاحیت پدر برای حضانت طفل باشد و حضانت فرزندان را اخذ کنید.
موفق باشید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما بابت ضرب و جرح و توهین باید شکایت کنید.سپس حضانت فرزند را بتوانید بگیرید