مشاوره حقوقی رایگان - همجنس بازی شوهرم

با سلام مدتی بود به همجنس بازی همسرم با شاگرد 17 سالش شک داشتم تا ضبط مکالمه روی گوشیش نصب کردم الان متوجه شدم شکم الکی نبوده و ایشون علنا تو صحبتهاشون در مورد سکس با شاگردش صحبت میکرد و راضیش میکرد که بیاد پیشش
این مدرک معتبری برا دادگاه هستش؟؟ من یه پسره 7 ساله دارم اگه بخام طلاق بگیرم میتونم بخاطر این مشکلش حضانت فرزندمو به عهده بگیرم
خواهش میکنم کمکم کنید دارم میمیرم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام اثبات این موضوع در دادسرا بسیار سخت میباشد چون برای اثبات آن برابر حکم قانون میبایست فاعل و مفعول هرکدام چهار مرتبه به این عمل شنیع اقرار نمایند. لازم به ذکر است که دفعات اقرار هر یک تنها در مورد خودش موثر خواهد بود و یا شهادت دادن چهار مرد که دارای شرایط مورد قبول باشند. شاهدین باید این عمل را مشاهده کرده باشند. از طرفی مجازات آن برای شوهر شما که دارای شرایط احصان است اعدام میباشد . اگر بتوانید این موضوع را اثبات نمایید دیگر نیازی به طلاق نبوده و شوهر شما اعدام خواهد شد . بدوا وقت ملاقات با دادستان محل اقامت خود درخواست نموده و موضوع را به ایشان گزارش نمایید و به صلاحدید ایشان اقدام نمایید . موفق باشید .

یک وکیل

بنام خدا با سلام نظر به اینکه مرقوم فرمودید در صحبت های همسرتون این بود که راضیش کند بیاد پیشش-تا این حد همسرتون مرتکب فعل حرام شده و وفق مسئله 5 از جلد دوم تحریر الوسیله حضرت امام که می فرماید
پنجم: ‏‏هر کسی که ترک واجب نماید یا مرتکب حرام شود، پس امام ‏‏علیه السلام‏‏ و نایب او حق‏‎ ‎‏دارد او را تعزیر نماید به شرطی که از گناهان کبیره باشد و تعزیر کمتر از حدّ می باشد و‏‎ ‎‏مقدار آن به نظر حاکم است و احوط (وجوبی) برای حاکم در موردی که دلیلی بر مقدار آن‏‎ ‎‏دلالت ننماید این است که از کمترین حدود، تجاوز ننماید
در نتیجه همسرتون بفرض صحت مرتکب فعل حرام شده و به استناد مسئله 5 تعزیر می شود
ادله معتبر در دادگاه اقرا-شهادت شهود و اسناد رسمی و امثالهم است و ضبط مکالمه از قرائن و امارات است
بشرط صدور حکم و عدم صلاحیت از نظر دادگاه می توانید پسرتون را پیش خود نگه دارید