مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تصرف عدوانی

پدر من حدود ٥٠سال پيش زمينی رو از شخصی ميخره و بنا ميسازه چون زمين داخل روستا بوده تا الان سند به ما ندادن و امسال بعد از گذشت ٥٠ سال آن شخص امده و ادعا كرده كه ما زمينشو تصرف عدوانی كريم و شكايت كرده ما هيچ خطی از اين آقا نداريم ولی مردم روستا در جريان معامله هستن به نظرتون دفاعيه ما چی باشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

می بایست قرارداد یا مبایعه نامتون رو همراهتون داشته باشید و اینکه ادعای عدم اطلاع از وجود مالک قبلی را اثبات کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید مدارکتون رو مطالعه کرد تا جواب قطعی داد.