مشاوره حقوقی رایگان - حق نگهداری فرزند دختر 11 ساله

با سلام دختر من 11 سال شمسی تمام شده ، و حضانتش از دو سالگی با من بوده ، 100 تا سکه از مهریه مو بذل کرد م تا حضانتش رو بگیرم ، حالا که مهریه ام رو مطالبه کردم پدرش برای آزار و پس گرفتن درخواست مطالبه مهریه ام میخوااد با گرفتن دخترم من و تهدید کنه . کلا 18 ماه مبلغ ماهی 400 هزار تومن بابت هزینه هاش نفقه به دخترش داده . سوال من اینه الان میتونه دخترم رو ازم بگیره . با توجه به شرایط رفاهی که من تونستم براش فراهم کنه و البته شرایط روحی بدی که همین الان که فهمیده پدرش میخواد با خودش ببره اونو براش ایجاد شده. شنیدم برای حکم رشد معاینه پزشکی باید انجام بشه ، ؟ این صحت داره ؟ واقعا حالم بد میشه از این موضوع لطفا من و راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر است و پس از ان تا سن بلوغ با پدر با توجه به اینکه دخترتان از سن بلوغ گذشته اند خودشان تصمیم می گیرند که با پدر باشند یا مادر و هیچ محکمه ای نمی تونه اونو اجبار کنه مگر اینکه عدم صلاحیت اخلاقی شما بدلایل مختلف احراز بشه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما دادخواست حکم رشد بدهید اگر رشید محسوب شود خود انتخاب می کند با شما زندگی کند یا با پدرش مگر اینکه شما ازدواج کرده باشید یا کارهای خلاف اخلاق انجام دهید که بچه در کنار شما دچار مشکل شود .