مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر بچه 6 ساله

با توجه به اینکه همسرم بمدت 24 ماه هست که منزل مسکونی مشترک را ترک کرده و فرزندمان را با خود برده است و قصد بازگشت یا جدا شدن را ندارد بعد از 7 سال برای حضانت بعنوان پدر باید درخواست بده یا قانونی حضانت با بنده هست؟روال گرفتن حضانت بعد از 7 سال شدن چگونه هست؟با توجه به اختلالات روانی همسرم قبل از 7 سالگی میتوانم اقدام کنم برای گرفتن حضانت؟ممنون میشوم پاسخ جامعی بدهید تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا 7 سالگی حضانت با مادر است بعد از هفت سالگی می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.

سميه سادات  مقامي تكيه

سرکار خانم سميه سادات مقامي تكيه :

به موجب ماده 1169 قانون مدنی:
برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.

تبصره - بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می‌باشد.
با عنایت به ماده قانونی ذکر شده حضانت تا قبل از 7سالگی با مادر است و بعد از آن در صورت اختلاف و رعایت مصلحت طفل، با دادگاه است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از 7 سالگی شما می توانید دادخواست استرداد طفل بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید دادخواست سلب حضانت دهید البته با ارائه ادله اثباتی که عدم صلاحیت ایشان را برای حضانت نشان دهد.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

حضانت طفل تا سن هفت سالگی با مادر است و بعد از هفت سالگی رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می‌باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون حضانت فرزند بعد از 7 سالگی بر ‌عهده پدر است و پدر لازم نیست که دادخواست مطرح نماید

و مادر باید دادخواست سلب حضانت را به علت عدم صلاحیت زوج و مصلحت طفل مطرح نماید و مادر باید ادعای خود را اثبات نماید

امیرضرابیان

جناب آقای امیرضرابیان :

با سلام چنانچه همسرشما دارای اختلال روانی می باشد می توانید حق حضانت ایشان راسلب کنید ضمن اینکه جهت طلاق نیز می توانید ازهمین موضوع استفاده کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند الزام به تمکین مطرح کند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد و....

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، با توجه به اینکه محل سکونت شما با همسرتان یکی نیست می توانید برای حضانت اقدام فرموید برای مشاوره دقيق تر بایست زمان مناسب تری جزئیات را تحلیل کنیم.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای انتقال حضانت بعد از 7 سالگی نیاز به حکم دادگاه نیست ولی بعد از 7 سالگی می توانید برای عدم صلاحیت پدر اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مطابق قانون تا 7 سالگی حضانت فرزند چه پسر و چه دختر با مادر است
متاسفانه در صورت سوال عنوان نکرده اید که آقا هستید یا خانم
ولی در حالت کلی در صورت وجود دلایل موجه می توانید جهت لغو حضانت اقدام نمایید

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

حضانت طفل تا سن هفت سالگی با مادر است و بعد از هفت سالگی رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می‌باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر تا 7 سالگی حضانت با مادر است بعد 7 سالگی نیازمند بررسی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر می باشد اما پس از 7 سالگی تا زمان بلوغ حضانت به پدر منتقل می شود ماده 1169 قانون مدنی در این باره بیان می دارد:حضانت فرزند دختر و پسر تا سن هفت سالگی با مادر است و از آن پس ، با پدر است. سن بلوغ برای دختران 9 سال قمری و برای پسران 15 سال قمری می باشد.پس از اینکه کودک به بلوغ رسید از حضانت خارج می شود و خود می تواند تعیین کند که با کدام یک از پدر و مادر زندگی کند در صورتی که بعد از 7 سالگی فرزند در خصوص حضانت وی بین پدر و مادر اختلاف رخ بدهد، دادگاه بر اساس مصلحت کودک تصمیم گیری کرده و به تبع آن سلب حضانت وی را در زمانی که حضانت با ایشان هست باید ثابت کنید.

یک وکیل :

با سلام
مستند به سوابق بیماری ایشان امکان سلب حضانت از طریق طرح دادخواست در دادگستری دارید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله می توانید دادخواست سلب حضانت دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از 7 سالگی حضانت خودبخود با پدر میشود

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

جهت اخذ پاسخ جامع بهتر است وقت مشاوره بگیرید. تا 7 سال حضانت با مادر است و در صورتی ک کودک با مادر است قبل از رسیدن کودک ب7 سال و قبل از اینکه کودک به پدر داده شود موجبی جهت طرح دعوی نیست

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرمدارک تان کامل باشدمیتوانید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است پس از آن اگر پدر صلاحیت حضانت را نداشت با حکم دادگاه از وی سلب حضانت خواهد شد
برای توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

حضانت طفل تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام بعداز 7 سال حضانت با پدرهست اما باید قانونی اقدام کنید
اگر قبل از 7 سال هم مادر مشکلی داشته باشن وبتونید ثابت کنید حضانت با پدر خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تا 7 سالگی حضانت با مادر است بعد از هفت سالگی می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید( عدم صلاحیت )اختلالاتی که می فرمایید اثبات شود و مخل در نگهداری فرزند به تشخیص دادگاه تشخیص داده شود تا سلب حضانت گردد چنانچه فرزند دختر باشد از 7 تا 9 و چنانچه پسر باشد تا 15 سال با پدر می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حضانت فرزند دختر بعد از هفت سال با پدر است مگر اینکه عدم صلاحیت ایشان اثبات شود شما در حال حاضر نیز می توانید درخواست ملاقات داشته باشید